Insider ID

Секогаш се обидуваме и успеваме да воведеме новини, да воведеме нов позитивен бран на промени кај Вас како наши верни партнери. Да овозможиме да го постигнете тоа што сметате дека е невозможно!

Како една од најдобрите агенции за истражување на пазари и консалтинг во Македонија, секогаш сме подготвени да ги решиме најтешките проблеми и предизвици.

Бидејќи секој од нас е уникатен, секогаш иновативни и самите подготвени да направиме промена во нашето работење и размислување да обезбедиме комплетно нови решенија и нови начини на водење на бизнис.

Од Истражување на пазари, преку Category Management, Истражување на задоволство на вработени до BI (Business Intelligence) систем за управување со маркет, се обидуваме да постанеме дел од Вашето секојдневие и да гледате во нас сигурен партнер на кој можете да се потпрете во секоја ситуација.

Да го однесеме заеднички Вашиот бизнис на едно повисоко ниво.

Агенцијата е основана во 2010 година со примарна дејност изработка на инвестициони програми, бизнис планови за индивидуални инвеститори, компании и земјоделци за апликација на IPARD Фондовите.

Од 2014 година, компанијата е ребрендирана под сегашното име Insider ID Ltd. и е слецијализирана за Истражување на пазари со единствена цел, основање на професионална институција која во првите 5 години од работењето ќе го опслужува целиот Балкански пазар.

Од 2016 година е едиствената агенција која професионално се занимава со Управување со Категории (Category Management) за маркети и да ги пресретнеме и најсензитивните барања на нашите Партнери, изработивме уникатен систем за анализа на податоците од маркетите со која се овозможува добивање на повеќе од 20 различни KPI индикатори кои овозможуваат последно следење и унапредување на работењето.

Закажете презентација

Контактирајте го нашиот тим кој ви стои постојано на располагање, заеднички да ги дефиранираме потребите и да започнеме со унапредување на Вашиот бизнис!