Публикација “Редефинирање на ценовната сензитивност”

Во формата во продолжение, можете да направите претпорачка на публикацијата од Инсајдер ИД “Редефинирање на ценовната сензитивност”

Во пред-продажба цената на публикацијата изнесува 1,499 денари (со вклучен 18% ДДВ), додека по нејзиното официјално издавање на 15.06.2019 цената изнесува 2,499 денари (со вклучен 18% ДДВ).

Пред-нарачка на публикација "Редефинирање на ценовната сензитивност"

7. Потврдувам дека сите внесени податоци се вистинити и компанијата Инсајдер ИД да ме контактира дополнителни детали за порачката, како и маркетинг активности во иднина:
Се согласувам