Кариера

Инсајдер ИД е компанија која постојано се стреми да го зголеми тимот со нови и квалитетни кадри, кои се подготвени да работат во динамична и прогресивна средина. Најважните карактеристики кои ги посакуваме во нашата компанија се проактивност, желба за континуирано учење и напредок.

Сега имате можност преку нашата веб страна да аплицирате за посакуваната фукнција и работа. Доколку во моментот не се отворени работни позиции за позицијата која аплицирате, ќе бидете вметнати во нашиот систем и при отварање на таква позиција веднаш ќе бидете контактирани за продолжување на процедурата.

Апликации:

Апликација за анкетари и тајни купувачи